Serenada
  • Świat sera
  • Produkty
    • Sery żółte
    • Sery topione
    • Sklepy online
  • Przepisy kulinarne
    • Dania na gorąco
    • Przekąski
    • Zimne dania
    • Dania dla dzieci
  • Kontakt
  • Świat sera
  • Produkty
    • Sery żółte
    • Sery topione
    • Sklepy online
  • Przepisy kulinarne
    • Dania na gorąco
    • Przekąski
    • Zimne dania
    • Dania dla dzieci
  • Konkurs - Zostań w domu z Serenadą
  • Mapa strony
  • Kontakt
  • Polityka cookies

Świat sera

  1. Strona główna
  2. Świat sera
  • Witamina D - najważniejszy składnik diety Witamina D - najważniejszy składnik diety
  • Ser żółty Salami i witamina piękności
  • witamina K2 Dlaczego witamina K2 jest ważna?
  • Ser żółty Salami jako źródło magnezu w diecie
  • Czy ser żółty Sami Serenada może być źródłem selenu? Czy ser może być źródłem selenu?
  • Składniki sera Składniki sera - czyli jak kupić dobry ser
  • Tłuszcz Tłuszcz jest ok!
  • Ser żółty a cholesterol
  • Więcej wapnia w żółtym serze niż w twarogu?
  • Ser Mleczny Ser bez barwników i konserwantów
  • Nasz ser odpowiedni dla wegetarian
  • Salami w sam raz na raz SEROWA REWOLUCJA!
  • Nowość w Serenadzie!
  • Salami Salami z godłem Doceń Polskie
  • Sery dojrzewające - kwintesencja zdrowia
  • Sery a odchudzanie
  • Ser Mleczny Perłą Rynku FMCG
  • Złoty Paragon dla Szwajcara Królewieckiego
  • Mleko w pigułce
  • Tajemnicza witamina ukryta w serze
  • Sery żółte nie zawierają laktozy Sery żółte nie zawierają laktozy
  • Strona główna
  • Świat sera
  • Produkty
  • Przepisy kulinarne
  • Konkurs - Zostań w domu z Serenadą
  • Mapa strony
  • Kontakt
  • Polityka cookies

Pod nazwą Serenada kryje się wiele różnych żółtych serów, w tym tak popularne jak Radamer, Salami i Gouda. Marka wyróżnia się oryginalnym opakowaniem, które charakteryzuje się żółtym kolorem i czarnymi dziurami, ale najważniejszym elementem jest wysoka jakość produktów. Gwarancją jakości jest przede wszystkim receptura serowarska, według której od lat produkujemy nasze sery. Receptura mówi, że należy wziąć 10 litrów mleka na każdy 1 kg sera. Takie proporcje gwarantują, że każdy kawałek sera jest bogaty w składniki odżywcze, białko, wapń oraz minerały pochodzące z dużej ilości mleka.

 

Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek, ul. Gen. F. Kleeberga 12, 21-300 Radzyń Podlaski, tel. 833511500, fax. 833528490, e-mail: spomlek@spomlek.pl 
Poznaj producenta: www.spomlek.pl >

design by Venti