Serenada
  • Świat sera
  • Produkty
    • Sery żółte
    • Sery topione
    • Sklepy online
  • Przepisy kulinarne
    • Dania na gorąco
    • Przekąski
    • Zimne dania
    • Dania dla dzieci
  • Kontakt
  • Świat sera
  • Produkty
    • Sery żółte
    • Sery topione
    • Sklepy online
  • Przepisy kulinarne
    • Dania na gorąco
    • Przekąski
    • Zimne dania
    • Dania dla dzieci
  • Konkurs - Zostań w domu z Serenadą
  • Mapa strony
  • Kontakt
  • Polityka cookies

Poznaj najlepsze dania na gorąco

  1. Strona główna
  2. Przepisy kulinarne
  3. Dania na gorąco
  • Porcja na ilość osób
    • 1 osoba
    • 2 osoby
    • 3 osoby
    • 4 osoby
    • 6 osób
  • Poziom trudności
    • łatwe
    • średnie
    • trudne
  • Czas przygotowania
    • 15 min
    • 30 min
    • 1h
  • Krokiety serowo ryżowe porcja na: 2 osoby / trudność: łatwe / czas: 1h
  • Omlet z serem i pieczarkami porcja na: 1 osoba / trudność: łatwe / czas: 1h
  • Fritata z serem i oliwkami porcja na: 2 osoby / trudność: średnie / czas: 30 min
  • Zapiekane pomidory z serem i szynką porcja na: 3 osoby / trudność: średnie / czas: 30 min
  • Bliny Serowo-Ziemniaczane porcja na: 4 osoby / trudność: średnie / czas: 1h
  • Tarta serowa porcja na: 4 osoby / trudność: średnie / czas: 1h
  • Roladki serowe z kiszona kapusta porcja na: 4 osoby / trudność: trudne / czas: 1h
  • Tagliatelle z rukola i serem porcja na: 4 osoby / trudność: średnie / czas: 1h
  • Zupa chlebowa z serowymi grzankami porcja na: 6 osób / trudność: średnie / czas: 1h
  • Kotlety z selera nadziewane serem porcja na: 4 osoby / trudność: średnie / czas: 30 min
  • Makaron z wędzonym łososiem porcja na: 3 osoby / trudność: łatwe / czas: 30 min
  • Tosty serowe zapiekane porcja na: 2 osoby / trudność: łatwe / czas: 30 min
  • Zapiekanka z kurczakiem, fasolą i brokułami porcja na: 3 osoby / trudność: średnie / czas: 1h
  • Strona główna
  • Świat sera
  • Produkty
  • Przepisy kulinarne
  • Konkurs - Zostań w domu z Serenadą
  • Mapa strony
  • Kontakt
  • Polityka cookies

Pod nazwą Serenada kryje się wiele różnych żółtych serów, w tym tak popularne jak Radamer, Salami i Gouda. Marka wyróżnia się oryginalnym opakowaniem, które charakteryzuje się żółtym kolorem i czarnymi dziurami, ale najważniejszym elementem jest wysoka jakość produktów. Gwarancją jakości jest przede wszystkim receptura serowarska, według której od lat produkujemy nasze sery. Receptura mówi, że należy wziąć 10 litrów mleka na każdy 1 kg sera. Takie proporcje gwarantują, że każdy kawałek sera jest bogaty w składniki odżywcze, białko, wapń oraz minerały pochodzące z dużej ilości mleka.

 

Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek, ul. Gen. F. Kleeberga 12, 21-300 Radzyń Podlaski, tel. 833511500, fax. 833528490, e-mail: spomlek@spomlek.pl 
Poznaj producenta: www.spomlek.pl >

design by Venti