Radamer wędzony - Plastry
Radamer wędzony – podwójna przyjemność
Jeśli lubisz przyjemnie niespodzianki, koniecznie skosztuj Radamera wędzonego. Kiedy otworzysz opakowanie, z pewnością poczujesz dyskretny zapach wędzenia. Natomiast początkowo słodko – delikatny smak zostanie pogłębiony o wędzone, ale też orzechowe nuty – właściwe dla Radamera.
To szwajcarski ser z dziurami, charakteryzujący się dodatkowo żółtą, a przy okazji smaczną skórką, którą ser pozyskuje w procesie wędzenia.
Spróbujesz – docenisz!
Radamer wędzony – to Twój dobry wybór!
Radamer wędzony to ser dojrzewający przez cztery tygodnie, dzięki czemu nabiera właściwych sobie cech. Liczne dziury nadają plastrom ciekawego wyglądu, a to może być sporą zachętą dla dzieci. Ser jest wędzony naturalnym drewnem, co powoduje, że ma autentyczny aromat wędzenia i smaczną skórkę. To ser tłusty, nie zawierający laktozy. Przekonasz się, że to idealny wybór na kanapki i jako przekąska.
Wartości odżywcze w 100g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1426 kJ / 343 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy nasycone | 18 g |
Węglowodany | 1,3 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,2 g |
Ilość sztuk w kartonie |
17 |
Ilość sztuk na warstwie |
408 |
Ilośc sztuk na palecie |
2 448 |
Ilość kartonów na warstwie |
24 |
Ilość warstw na palecie |
6 |
Ilość kartonów na palecie |
144 |
Kod ean (jednostkowy) | 590 085 700 914 8 |
Kod ean (zbiorczy) | 590 085 700 915 5 |