Radamer wędzony - Bloki
Radamer wędzony to żółty, dojrzewający ser typu szwajcarskiego, którego najbardziej charakterystycznymi cechami są oczywiście liczne dziury oraz żółta skórka. Jego smak to kilkuetapowa podróż. Po skosztowaniu czuć najpierw delikatny, słodki smak, który po chwili wzbogaca się o orzechową nutę, przełamaną efektywnym posmakiem wędzenia. Wrażenia wzbogaca aromat sera, który jest wyraźnie wędzony, ale w interesująco subtelnym wydaniu. Wyprodukowany według receptury, gdzie jakość mleka jest kwestią priorytetową. Nie zawiera laktozy. Wędzony jest naturalnym drewnem, co procentuje ładną, a przy okazji smaczną skórką i walorami aromatyczno-smakowymi. Radamer wędzony sprzedawany w blokach pozwala na zakup dowolnej porcji w kawałku lub plastrach. W każdym wariancie świetnie sprawdzi się na kanapkach, w sałatce i jako przyjemna przekąska.
- Delikatnie słodki smak z delikatną, orzechową nutą i posmakiem wędzenia.
- Dyskretny, przyjemny aromat wędzenia.
- Żółta, smaczna skórka to efekt wędzenia naturalnym drewnem.
- Liczne dziury o różnej wielkości – cecha typowa dla serów szwajcarskich.
- Ser nie zawiera laktozy.
Wartości odżywcze w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1426 kJ / 343 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy nasycone | 18 g |
Węglowodany | 1,3 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,2 g |
Ilość sztuk w kartonie |
3 |
Ilość sztuk na warstwie |
69 |
Ilośc sztuk na palecie |
207 |
Ilość kartonów na warstwie |
23 |
Ilość warstw na palecie |
3 |
Ilość kartonów na palecie |
69 |